Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 138, на Съб Окт 26, 2024 4:25 am
flood 2.0
+37
-klarion
Detective Philips
Daniel;;
Dennis G.
Robin.
saturn-
Felicity;
Jasper
angie noël;
nyxxium;
L U C I F E R
Katherine Night
Izzy North
Dylan Carstairs
Malis
Teresa Agnes.
† Mr. Death †
davina chamberlain-
HighVoltage
Scarlet Witch
Katalina ♥
-ksenia
Damon
EL DiABLO
June
Natalia.
sara lance. ♠
Елвира
Daniel Preston
HQ ❥
Natasha Romanoff
Caden Colder
lorraine.
Matt
jacqueline;;
Fel
Jack Napier
41 posters
Страница 21 от 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: flood 2.0
Yolo :* умри от студ <зFelicity; написа:Кхъм...двамцата я се стегнете, а мен кой ще стопли? Какви сте лоша братя - батковциDaniel;; написа:Няма, няма, все ще оживеем. Злото никога не мреDennis G. написа:Даниеле ще те стопля скъпи, ама ако запяля каминатя както моята викай пожарната от сегаDaniel;; написа:Денисе, студено ми е, ела ме грей :*Dennis G. написа:Не знам за рижавелка, ама аз със сигурност хд
Daniel;;- Домът на miss Stormborn
- Име/Псевдоним : Daniel Greendale
На към теб.сме се запътилиL U C I F E R написа:Елате аз да ви сгрея всичките
Felicity;- Домът на miss Stormborn
- Име/Псевдоним : Felicity Crosst
Ето от кого си го наследил, сине мой-klarion написа:споко, той тати е готинRobin. написа:L U C I F E R написа:Елате аз да ви сгрея всичките
От теб май ни е страх :Д
L U C I F E R- Neutral
- Име/Псевдоним : Lucifer Morningstar
Червенокоске, понеже съм добра душа, да и с тия твоите братя .. нека ги оставим да се награбят там. Искаш ли аз да те сгрея?
Robin.- Домът на miss Stormborn
- Име/Псевдоним : Ryu Bin Nam / RoBiN
Моя милост харпийката няма да забрави това и ще ви отреже онова <3Daniel;; написа:Yolo :* умри от студ <зFelicity; написа:Кхъм...двамцата я се стегнете, а мен кой ще стопли? Какви сте лоша братя - батковциDaniel;; написа:Няма, няма, все ще оживеем. Злото никога не мреDennis G. написа:Даниеле ще те стопля скъпи, ама ако запяля каминатя както моята викай пожарната от сегаDaniel;; написа:Денисе, студено ми е, ела ме грей :*Dennis G. написа:Не знам за рижавелка, ама аз със сигурност хд
да, тате. най-готиният баща!L U C I F E R написа:Ето от кого си го наследил, сине мой-klarion написа:споко, той тати е готинRobin. написа:L U C I F E R написа:Елате аз да ви сгрея всичките
-klarion- Домът на miss Stormborn
- Име/Псевдоним : The witch boy/ Lord of Chaos
О няма да откажа <3Robin. написа:Червенокоске, понеже съм добра душа, да и с тия твоите братя .. нека ги оставим да се награбят там. Искаш ли аз да те сгрея?
Кютипай-klarion написа:да, тате. най-готиният баща!L U C I F E R написа:Ето от кого си го наследил, сине мой-klarion написа:споко, той тати е готинRobin. написа:L U C I F E R написа:Елате аз да ви сгрея всичките
L U C I F E R- Neutral
аз съм бебе злоL U C I F E R написа:Кютипай-klarion написа:да, тате. най-готиният баща!L U C I F E R написа:Ето от кого си го наследил, сине мой-klarion написа:споко, той тати е готинRobin. написа:L U C I F E R написа:Елате аз да ви сгрея всичките
А като ни ги отрежеш, посли Даниелчо с каво ще те обгрижи? ХддддFelicity; написа:Моя милост харпийката няма да забрави това и ще ви отреже онова <3Daniel;; написа:Yolo :* умри от студ <зFelicity; написа:Кхъм...двамцата я се стегнете, а мен кой ще стопли? Какви сте лоша братя - батковциDaniel;; написа:Няма, няма, все ще оживеем. Злото никога не мреDennis G. написа:Даниеле ще те стопля скъпи, ама ако запяля каминатя както моята викай пожарната от сегаDaniel;; написа:Денисе, студено ми е, ела ме грей :*Dennis G. написа:Не знам за рижавелка, ама аз със сигурност хд
Dennis G.- Домът на miss Stormborn
- Име/Псевдоним : Dennis Greendale
Най-милото бебе зло си ми-klarion написа:аз съм бебе злоL U C I F E R написа:Кютипай-klarion написа:да, тате. най-готиният баща!L U C I F E R написа:Ето от кого си го наследил, сине мой-klarion написа:споко, той тати е готинRobin. написа:L U C I F E R написа:Елате аз да ви сгрея всичките
L U C I F E R- Neutral
Остави я нея, с тебе как ще се чифтосваме е въпросът ХДDennis G. написа:А като ни ги отрежеш, посли Даниелчо с каво ще те обгрижи? ХддддFelicity; написа:Моя милост харпийката няма да забрави това и ще ви отреже онова <3Daniel;; написа:Yolo :* умри от студ <зFelicity; написа:Кхъм...двамцата я се стегнете, а мен кой ще стопли? Какви сте лоша братя - батковциDaniel;; написа:Няма, няма, все ще оживеем. Злото никога не мреDennis G. написа:Даниеле ще те стопля скъпи, ама ако запяля каминатя както моята викай пожарната от сегаDaniel;; написа:Денисе, студено ми е, ела ме грей :*Dennis G. написа:Не знам за рижавелка, ама аз със сигурност хд
засрамих сеL U C I F E R написа:Най-милото бебе зло си ми-klarion написа:аз съм бебе злоL U C I F E R написа:Кютипай-klarion написа:да, тате. най-готиният баща!L U C I F E R написа:Ето от кого си го наследил, сине мой-klarion написа:споко, той тати е готинRobin. написа:L U C I F E R написа:Елате аз да ви сгрея всичките
Е нали това се опитвам да спася! Ако се замисли милата ни сестричка за собственото си забамление ще спасим и нашето бе ДаниелеDaniel;; написа:Остави я нея, с тебе как ще се чифтосваме е въпросът ХДDennis G. написа:А като ни ги отрежеш, посли Даниелчо с каво ще те обгрижи? ХддддFelicity; написа:Моя милост харпийката няма да забрави това и ще ви отреже онова <3Daniel;; написа:Yolo :* умри от студ <зFelicity; написа:Кхъм...двамцата я се стегнете, а мен кой ще стопли? Какви сте лоша братя - батковциDaniel;; написа:Няма, няма, все ще оживеем. Злото никога не мреDennis G. написа:Даниеле ще те стопля скъпи, ама ако запяля каминатя както моята викай пожарната от сегаDaniel;; написа:Денисе, студено ми е, ела ме грей :*Dennis G. написа:Не знам за рижавелка, ама аз със сигурност хд
Как не се сетих..Dennis G. написа:Е нали това се опитвам да спася! Ако се замисли милата ни сестричка за собственото си забамление ще спасим и нашето бе ДаниелеDaniel;; написа:Остави я нея, с тебе как ще се чифтосваме е въпросът ХДDennis G. написа:А като ни ги отрежеш, посли Даниелчо с каво ще те обгрижи? ХддддFelicity; написа:Моя милост харпийката няма да забрави това и ще ви отреже онова <3Daniel;; написа:Yolo :* умри от студ <зFelicity; написа:Кхъм...двамцата я се стегнете, а мен кой ще стопли? Какви сте лоша братя - батковциDaniel;; написа:Няма, няма, все ще оживеем. Злото никога не мреDennis G. написа:Даниеле ще те стопля скъпи, ама ако запяля каминатя както моята викай пожарната от сегаDaniel;; написа:Денисе, студено ми е, ела ме грей :*Dennis G. написа:Не знам за рижавелка, ама аз със сигурност хд
Dennis G. написа:Е нали това се опитвам да спася! Ако се замисли милата ни сестричка за собственото си забамление ще спасим и нашето бе ДаниелеDaniel;; написа:Остави я нея, с тебе как ще се чифтосваме е въпросът ХДDennis G. написа:А като ни ги отрежеш, посли Даниелчо с каво ще те обгрижи? ХддддFelicity; написа:Моя милост харпийката няма да забрави това и ще ви отреже онова <3Daniel;; написа:Yolo :* умри от студ <зFelicity; написа:Кхъм...двамцата я се стегнете, а мен кой ще стопли? Какви сте лоша братя - батковциDaniel;; написа:Няма, няма, все ще оживеем. Злото никога не мреDennis G. написа:Даниеле ще те стопля скъпи, ама ако запяля каминатя както моята викай пожарната от сегаDaniel;; написа:Денисе, студено ми е, ела ме грей :*Dennis G. написа:Не знам за рижавелка, ама аз със сигурност хд
Чудесна семейства имаме...:*** но си е наше и ни е добре хддд
Eхее , какво се случва тука?
Detective Philips- Citizen
- Име/Псевдоним : Одилия Мари Филипс (Odilia Mari Philips)
Character sheet
Тайна самоличност:
Кръвожадност:
(0/0)
История:
Затова ни обичаш ковро :*Felicity; написа:Dennis G. написа:Е нали това се опитвам да спася! Ако се замисли милата ни сестричка за собственото си забамление ще спасим и нашето бе ДаниелеDaniel;; написа:Остави я нея, с тебе как ще се чифтосваме е въпросът ХДDennis G. написа:А като ни ги отрежеш, посли Даниелчо с каво ще те обгрижи? ХддддFelicity; написа:Моя милост харпийката няма да забрави това и ще ви отреже онова <3Daniel;; написа:Yolo :* умри от студ <зFelicity; написа:Кхъм...двамцата я се стегнете, а мен кой ще стопли? Какви сте лоша братя - батковциDaniel;; написа:Няма, няма, все ще оживеем. Злото никога не мреDennis G. написа:Даниеле ще те стопля скъпи, ама ако запяля каминатя както моята викай пожарната от сегаDaniel;; написа:Денисе, студено ми е, ела ме грей :*Dennis G. написа:Не знам за рижавелка, ама аз със сигурност хд
Чудесна семейства имаме...:*** но си е наше и ни е добре хддд
Фелисити, ти си една цветна добавка към него, ца да ни .забавляваш когао ни доскучае.
Даниеле, мисля, че имаме нужда и тримата да помислим какво ще изгубим ако ни ги резне. За това слушай и да върви купона
Даниеле, мисля, че имаме нужда и тримата да помислим какво ще изгубим ако ни ги резне. За това слушай и да върви купона
Айго, толкова обиди, толкова любов. Пък накрая остава единия да забие нож в гърба на другия.
Robin.- Домът на miss Stormborn
- Име/Псевдоним : Ryu Bin Nam / RoBiN
Успокой се дееее, или аз да го свърша?Dennis G. написа:Фелисити, ти си една цветна добавка към него, ца да ни .забавляваш когао ни доскучае.
Не питай хдддDetective Philips написа:Eхее , какво се случва тука?
Robin. написа:Айго, толкова обиди, толкова любов. Пък накрая остава единия да забие нож в гърба на другия.
Ми не знамем хдд
Daniel;; написа:Успокой се дееее, или аз да го свърша?Dennis G. написа:Фелисити, ти си една цветна добавка към него, ца да ни .забавляваш когао ни доскучае.
Къде ще свършиш? КВО о.о
Аз съм много спокоен :*Felicity; написа:Daniel;; написа:Успокой се дееее, или аз да го свърша?Dennis G. написа:Фелисити, ти си една цветна добавка към него, ца да ни .забавляваш когао ни доскучае.
Къде ще свършиш? КВО о.о
Страница 21 от 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Дек 10, 2016 3:31 pm by EL DiABLO
» Най-секси потребител за месец Декември (Жени)
Пон Дек 05, 2016 10:22 pm by Matt
» flood 2.0
Пон Дек 05, 2016 6:47 pm by angie noël;
Пон Дек 05, 2016 4:32 pm by Clemance N.
» Коледно парти (Разяснения)
Нед Дек 04, 2016 11:43 pm by angie noël;
» Герой на месец Декември
Нед Дек 04, 2016 10:29 pm by angie noël;
» Подпис на месец Декември
Нед Дек 04, 2016 10:27 pm by angie noël;
» Най-секси потребител за месец Декември (Мъже)
Чет Дек 01, 2016 10:22 pm by L U C I F E R
» Писател на месец Декември
Чет Дек 01, 2016 10:22 pm by L U C I F E R