Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 138, на Съб Окт 26, 2024 4:25 am
flood 2.0
+23
sky bangshot●
Damon
Katherine Night
Damen Auguste
Jax Teller
Jack Napier
Dimitri S.
Katalina ♥
Felicity;
angie noël;
the angel prince;
HQ ❥
arizona-
sara lance. ♠
B/MinKi
Detective Philips
Dennis G.
L U C I F E R
Scarlet Witch
-klarion
Cat.
Eywa
June
27 posters
Страница 7 от 29 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29
Re: flood 2.0
Защо да си насаме? Робинчо ще го бия xDDB/MinKi написа:Katalina ♥ написа:Това е страхотно но реално само ти управляваш героя нали?
По принцип само аз го контролирам.
БТВ Робин също е мой, но там трябва да съм насаме, че да пиша.
Katalina ♥- Neutral
- Име/Псевдоним : Katalina
Character sheet
Тайна самоличност: не
Кръвожадност:
(5/10)
История:
E чак такова оръжие нямамCat. написа:Не я вълнуват парите. Дай ѝ оръжие, което да унищожи слънцето, за да си живее спокойно.Katalina написа:Моля те де ще ти платиCat. написа:Теа не шепне на ничие ухо. Щом е тайна, значи е тайна.Katalina написа:Кажи ми на ушенце xDD
Katalina ♥- Neutral
Character sheet
Кръвожадност:
(5/10)
История:
Щото келеша се събужда когато около мен няма хора.
Майкоооо, как ме цепи главата. А гадината / еквивалента на Бинки / не ще да ми даде нещо за нея.
Майкоооо, как ме цепи главата. А гадината / еквивалента на Бинки / не ще да ми даде нещо за нея.
B/MinKi- Villain
- Име/Псевдоним : Рю Бин Ки/ Зи Мин Ки
Няма страшно. Сама ще си го изобрети ако изведнъж я връхлети разрушаващата вълна (малко вероятно, но никой не знае)Katalina написа:E чак такова оръжие нямамCat. написа:Не я вълнуват парите. Дай ѝ оръжие, което да унищожи слънцето, за да си живее спокойно.Katalina написа:Моля те де ще ти платиCat. написа:Теа не шепне на ничие ухо. Щом е тайна, значи е тайна.Katalina написа:Кажи ми на ушенце xDD
Cat.- Домът на miss Stormborn
- Име/Псевдоним : Teala Keen
С колко любов говориш за него I can feel the love between youB/MinKi написа:Щото келеша се събужда когато около мен няма хора.
Недей да пиеш хапчета пий вода
Katalina ♥- Neutral
Character sheet
Кръвожадност:
(5/10)
История:
Омг , хорица ...
I HAVE A PEN!
I HAVE A PEN!
June- Neutral
- Име/Псевдоним : Dr. June Moonе
Character sheet
Тайна самоличност: да
Кръвожадност:
(8/10)
История:
Ако разрушиш слънцето вампирчета като муа ще могат да се разхождат свободно на земятаCat. написа:Няма страшно. Сама ще си го изобрети ако изведнъж я връхлети разрушаващата вълна (малко вероятно, но никой не знае)Katalina написа:E чак такова оръжие нямамCat. написа:Не я вълнуват парите. Дай ѝ оръжие, което да унищожи слънцето, за да си живее спокойно.Katalina написа:Моля те де ще ти платиCat. написа:Теа не шепне на ничие ухо. Щом е тайна, значи е тайна.Katalina написа:Кажи ми на ушенце xDD
Katalina ♥- Neutral
Character sheet
Кръвожадност:
(5/10)
История:
June написа:Омг , хорица ...
I HAVE A PEN!
I HAVE A APPLE
Katalina ♥- Neutral
Character sheet
Кръвожадност:
(5/10)
История:
Ако Теа разруши слънцето, ще може да си ползва сетивата 24/7. Ще е толкова хепи.
Хепи айм со хепи.
Katalina ♥- Neutral
Character sheet
Кръвожадност:
(5/10)
История:
Katalina написа:С колко любов говориш за него I can feel the love between you
И идея си нямаш. Някак спокойно е когато си мисля за гадинката ми / ще изключим факта, че гледа през рамото ми какво пиша. /
B/MinKi- Villain
Hah, Apple pen!!!Katalina написа:June написа:Омг , хорица ...
I HAVE A PEN!
I HAVE A APPLE
Cat. написа:Ако Теа разруши слънцето, ще може да си ползва сетивата 24/7. Ще е толкова хепи.
Минки: Ангелче, забравяш, че аз съм самото слънце. Ти можеш да си ползваш сетивцата в тъмното, но дали ще ти позволя да усетиш тъмнината?
*Способността на Минки е точно Photokinesis, аджаба, Принц Светлинка е :Д *
B/MinKi- Villain
ако имаш нужда от една Вещица може да се обърнеш към моя милост. Енчантрес е доста могъща и може пък да сбъдва желания стига да получи нещо в замянаCat. написа:Ако Теа разруши слънцето, ще може да си ползва сетивата 24/7. Ще е толкова хепи.
June- Neutral
Character sheet
Кръвожадност:
(8/10)
История:
Лошо Минки!! Не го харесвам вече xDDB/MinKi написа:Cat. написа:Ако Теа разруши слънцето, ще може да си ползва сетивата 24/7. Ще е толкова хепи.
Минки: Ангелче, забравяш, че аз съм самото слънце. Ти можеш да си ползваш сетивцата в тъмното, но дали ще ти позволя да усетиш тъмнината?
Katalina ♥- Neutral
Character sheet
Кръвожадност:
(5/10)
История:
Значи ако може Минки да направи една огромна услуга на Теа - да премахне светлината от живота ѝ завинаги, тя не просто ще го обича, тя ще го боготвори. Ще го превърне в божество.B/MinKi написа:Cat. написа:Ако Теа разруши слънцето, ще може да си ползва сетивата 24/7. Ще е толкова хепи.
B/MinKi написа:Katalina написа:С колко любов говориш за него I can feel the love between you
И идея си нямаш. Някак спокойно е когато си мисля за гадинката ми / ще изключим факта, че гледа през рамото ми какво пиша. /
Познато чувство ^^ Само че моята гадинка не наднича како пиша. Моята гадинка е още на работа :(
Katalina ♥- Neutral
Character sheet
Кръвожадност:
(5/10)
История:
Ми тя, Теа няма нищо, че да дава в замяна. Може да ти даде... една слушалка и да слушате заедно музика на телефона ѝ?June написа:ако имаш нужда от една Вещица може да се обърнеш към моя милост. Енчантрес е доста могъща и може пък да сбъдва желания стига да получи нещо в замянаCat. написа:Ако Теа разруши слънцето, ще може да си ползва сетивата 24/7. Ще е толкова хепи.
Katalina написа:Познато чувство ^^ Само че моята гадинка не наднича како пиша. Моята гадинка е още на работа :(
Хахах, блазе ти. Моята ме ползва за възглавница, че се е загледала в предавания за танцьори.
И колкото до това, че Минки ще бъде боготворен ... така ще му убиете чара ей. Този герой не трябва да е в полза на обществото, а във вреда.
B/MinKi- Villain
Аз си мислих за част от същността или душата.Cat. написа:Ми тя, Теа няма нищо, че да дава в замяна. Може да ти даде... една слушалка и да слушате заедно музика на телефона ѝ?June написа:ако имаш нужда от една Вещица може да се обърнеш към моя милост. Енчантрес е доста могъща и може пък да сбъдва желания стига да получи нещо в замянаCat. написа:Ако Теа разруши слънцето, ще може да си ползва сетивата 24/7. Ще е толкова хепи.
June- Neutral
Character sheet
Кръвожадност:
(8/10)
История:
Дай й душата сиCat. написа:Ми тя, Теа няма нищо, че да дава в замяна. Може да ти даде... една слушалка и да слушате заедно музика на телефона ѝ?June написа:ако имаш нужда от една Вещица може да се обърнеш към моя милост. Енчантрес е доста могъща и може пък да сбъдва желания стига да получи нещо в замянаCat. написа:Ако Теа разруши слънцето, ще може да си ползва сетивата 24/7. Ще е толкова хепи.
Katalina ♥- Neutral
Character sheet
Кръвожадност:
(5/10)
История:
B/MinKi написа:Katalina написа:Познато чувство ^^ Само че моята гадинка не наднича како пиша. Моята гадинка е още на работа :(
Хахах, блазе ти. Моята ме ползва за възглавница, че се е загледала в предавания за танцьори.
И колкото до това, че Минки ще бъде боготворен ... така ще му убиете чара ей. Този герой не трябва да е в полза на обществото, а във вреда.
Моята снощи се напи много милият и не се наспа днес
Аз няма да боготворя Минки! Каталина не може да излиза на слънчева светлина без пръстена си иначе ще изгори като въгленче
Katalina ♥- Neutral
Character sheet
Кръвожадност:
(5/10)
История:
Katalina написа:Моята снощи се напи много милият и не се наспа днес
Аз няма да боготворя Минки! Каталина не може да излиза на слънчева светлина без пръстена си иначе ще изгори като въгленче
БинКи: Ууу, я да видим. Лично после ще полея въгленчето да не дими, че пожарната да не и отваряме работа.
B/MinKi- Villain
Е Минки ще е лошо божество. Като Арес примерно.
Е, това да ти даде слушалка си е много за нея, като се има предвид какъв егоист е. Душата няма как.
Е, това да ти даде слушалка си е много за нея, като се има предвид какъв егоист е. Душата няма как.
Бинки защо искаш да се отървеш от мен? :OB/MinKi написа:Katalina написа:Моята снощи се напи много милият и не се наспа днес
БинКи: Ууу, я да видим. Лично после ще полея въгленчето да не дими, че пожарната да не и отваряме работа.
Katalina ♥- Neutral
Character sheet
Кръвожадност:
(5/10)
История:
Страница 7 от 29 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Дек 10, 2016 3:31 pm by EL DiABLO
» Най-секси потребител за месец Декември (Жени)
Пон Дек 05, 2016 10:22 pm by Matt
» flood 2.0
Пон Дек 05, 2016 6:47 pm by angie noël;
Пон Дек 05, 2016 4:32 pm by Clemance N.
» Коледно парти (Разяснения)
Нед Дек 04, 2016 11:43 pm by angie noël;
» Герой на месец Декември
Нед Дек 04, 2016 10:29 pm by angie noël;
» Подпис на месец Декември
Нед Дек 04, 2016 10:27 pm by angie noël;
» Най-секси потребител за месец Декември (Мъже)
Чет Дек 01, 2016 10:22 pm by L U C I F E R
» Писател на месец Декември
Чет Дек 01, 2016 10:22 pm by L U C I F E R